Juleshopping

Mit pyntebord

 

cover_MG_1446_MG_1463Lige et par billeder af mit “alter” efter jeg har ryddet op og omdekoreret på mit værelse i ferien. Har valgt at lave et helt bord til alle(de fleste) af mine pyntegenstande. Jeg blev inspireret af Isabella Thordsens instagram, hvor jeg så, at hun havde smukke hvide tulipaner stående derhjemme. Så jeg måtte lige tage et smut i Netto i sidste weekend for at købe nogle, og jeg må sige, at det har pyntet noget så fint hele vinterferien.

Jeg er her ikke så meget for tiden, da jeg har virkelig travlt i skolen og samtidig skal planlægge en masse fødselsdags ting til min kæreste og min ven som begge har fødselsdag i weekenden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Juleshopping