Hej derude!

Palle love

Interior 1

Jeg ejer ikke billederne

Jeg er på det seneste blevet ret vild med idéen om at bygge sine egne møbler i paller, da det ser vildt fedt ud og er en cool og billig måde at forny sit hjem på. Jeg ønsker mig selv en seng lavet af paller – i virkeligheden har jeg på nuværende tidspunkt lyst til at bygge et helt hjem i paller, meeen det må nu vente lidt. Her er lidt inspirerende billeder, jeg har fundet i løbet af dagen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Hej derude!